made by essie

made by essie
Onze meiden en ikke

zondag 20 november 2011

Marith alweer 10 jaar !!

Onze grote meid  alweer 10 jaar!! Wat gaat de tijd toch snel!! En wat heeft ze génoten!! Heerlijk om te zien!!


Marith heeft natuurlijk ook haar verjaardag gevierd op school. Samen met Juf Mieke en de mooie verjaardagshoed van school bovenop de stoel van juf staan is natuurlijk het leukste wat er is. Als dan ook nog de deur naar de gang en de nooddeur naar buiten open gaan om het gejuich overal goed te kunnen horen is het helemaal genieten geblazen!! Als ouders mogen wij er altijd bij zijn op school als er door je eigen kind getrakteerd wordt......erg leuk om te zien en om mee te maken!!

Haar verjaardagskleding  is de tuniek uit de Young Image van najaar 2011/2012

We hebben een geweldig leuke verjaardag gehad met de dag ervoor het kinderfeestje met als thema Het Huis Anubis ( Marith haar lievelingsprogramma op tv ).

Marith is heel erg verwend en heeft van ons een echte zilveren ring, fietstas, gevoerde winterlaarzen en een abonnement op de Penny ( het tijdschrift voor paardenliefhebsters ). Ook heeft ze nog een aanvulling gekregen op haar playmobilmanege waar ze veel mee speelt > vooral samen met Nikki.Verder is ze aan het sparen voor een eigen laptop.....ja, je leest het goed!

We hebben nu op onze overloop een hele paardenboerderij liggen van playmobil waar heel wat uurtjes worden door gebracht. 's Morgens krijg ik ze haast niet naar school omdat ze zo mooi aan het spelen zijn en dan niet naar school willen.

En natuurlijk hoort er ook een echt verjaardagstaart bij. Marith heeft dit jaar gekozen voor een Huis Anubistaart ( hoe kan het ook anders met zo'n superfan).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten