made by essie

made by essie
Onze meiden en ikke

dinsdag 1 mei 2012

Tuniek voor Marith

Voor Marith heb ik deze tuniek gemaakt. Het is eigenlijk een soort lange blouse met een rokgedeelte eraan vast. Ik heb de binnenkant van de knoopbies en de binnenkant van de staander in een contrasterend stofje gedaan en heb de binnenkant ( van het contrasterende stofje) helemaal met de hand vast gezet. Ik vindt 'm zelf helemaal leuk geworden en ook Marith is er heel blij mee. Op de kontzak heb ik een applicatie gezet van een 'oude' CC broek.

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke tuniek. Mag ik vragen welk patroon je ervoor gebruikt hebt. Vindt hem ook leuk voor mijn dochter(ook uit 2001).
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Diana Ik heb het patroon gebruikt uit de Bizzkids 2008 ( dat is de bizzkids met dat meisje voorop met dat zomerhemdje aan met een langs de hals roze kant )

   Verwijderen
 2. Esther Bedankt! Ik heb de Bizzkids ook liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Esther, bij toeval kom ik hier terecht. We hebben veel overeenkomsten! Ja ook boerin, ook ong. 50 melkkoeien, en ja ook naaien van kleding. En tot slot ik ben ook begonnen aan de opleiding costumiere, wat niet zo snel gaat, want ik werk nog vrij veel, en vind naaien voor o.a. mijn dochter nog zo leuk!! Groet'n Monica

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Monica, dat is nog eens toevallig zeg om zo veel dingen gemeen te hebben. Ik vindt het ook ontzettend leuk om voor mijn beide meisjes kleding te maken en heb ook net voor mijn man een vest gemaakt. Mijn bedoeling is om in Juni 2013 examen te doen voor Costumiere. Die tijd heb ik ook nog wel nodig hoor!! Jij ook veel succes en vooral veel plezier met je boerderij en de costumiereopleiding!! Groetjes Esther

   Verwijderen
  2. Nou Esther heel veel succes daarmee! Het is een heleboel tekenwerk, daar ben ik al achter.
   En ik zie dat jullie volop in de bouw zitten, gaat ook een boel stress in zitten!
   Maar het moet eerst slechter worden, voordat het beter wordt! Ga je maar volgen want dit is gewoon leuk!!

   Verwijderen